Tennishal

We hebben op het terrein een hal met drie prachtige binnenbanen (Dura Twin tapijt, ingestrooid met korrels van gom en kurk) en zijn goed verlicht (LED).

Mocht het weer zo slecht zijn, dat er buiten niet getennist kan worden, bieden deze binnenbanen een mooi alternatief om toch nog even in beweging te komen.

Losse baanhuur winterseizoen / Losse baanhuur zomerseizoen

In het winterseizoen (vanaf medio september t/m begin april) is losse baanhuur uiteraard ook mogelijk. Het tarief is vastgesteld op €25 per uur per baan. Banen zijn te boeken via Meet & Play.

In het zomerseizoen (vanaf begin april t/m medio september) is het mogelijk om in de hal een of meerdere banen incidenteel te huren. Het tarief is vastgesteld op €25 per uur per baan. Banen zijn te boeken via Meet & Play.

Vaste baanhuur

Vaste baanhuur betekent dat je het recht hebt om iedere week op een bepaald tijdstip te mogen spelen. Enkele tijden zijn nog beschikbaar voor vaste huur: Tijdvak A (12-13u en 22-23u): € 300 per seizoen per uur Tijdvak B (9-12u en 13-19u): € 400 per seizoen per uur Tijdvak C (19-22u): € 500 per seizoen per uur.

Contactpersoon voor vaste huurcontracten is Klaas Cozijnsen

Bereikbaar via [email protected]