Tennis en Padel Club "De Vale Ouwe"

 

Op de schitterende banen van Tennis & Padel Club "De Vale Ouwe" tennissen en padellen ruim 680 leden met veel plezier en enthousiasme. Of je nu al een tijdje tennist/padelt of net begonnen bent: de Vale Ouwe organiseert activiteiten en toernooien op alle niveaus. In ons clubhuis en op het terras kun je rustig bijkomen met een hapje en een drankje. 

 

Faciliteiten

Onze vereniging ligt op een prachtige locatie aan de Putter Eng. De club (opgericht op 15 maart 1966) beschikt over 8 tennisbanen, waarvan 4 gravel en 4 smashcourt en 2 padelbanen. In het clubhuis kun je terecht voor een hapje en een drankje. 

 

Les en training

De Vale Ouwe biedt de mogelijkheid om je tennis- en padelvaardigheden te verbeteren. De vereniging heeft in Helma van Breda van Fit2Hit een ervaren trainster die gekwalificeerd is om tennis en padeltraining te verzorgen voor leerlingen van verschillende niveaus en leeftijden.

 

Toekomst

De Vale Ouwe de gezelligste en meest bloeiende tennis- en padelvereniging van de regio maken is onze ambitie voor de komende jaren. Deze ambitie is uiteraard afhankelijk van de tevredenheid van onze leden, de recreatieve activiteiten en natuurlijk met de hulp van actieve vrijwilligers.

 

Tennis en Padel Club "De Vale Ouwe" is een bloeiende tennisvereniging en een groeiende padelvereniging.

 

Adresgegevens:
Tennis en Padel Club "De Vale Ouwe"
Hooiweg 6-A
3882 MS PUTTEN
Clubhuis: 0341 354 274 (alleen bereikbaar als het clubhuis geopend is)