Inschrijven padel najaarscompetitie 2024

Inschrijven KNLTB competitie padel

KNLTB Najaarscompetitie Padel 2024

Het is vanaf dit moment mogelijk om in te schrijven voor de KNLTB najaarscompetitie Padel 2024!

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. 

Inschrijven is mogelijk op de volgende manieren:

  • Als team.
  • Als individu (wij kijken dan of er plaats is in een team om mee te spelen).
  • Als reservespeler/invaller.

Heb je geen team, maar zou je graag mee willen doen? Kijk dan of bijvoorbeeld je vrijspeel-maatjes ook competitie willen spelen of wellicht heb je een (deel van je) lesgroepje die enthousiast is?

Inschrijfmogelijkheden:

Je speelt per speeldag 4 dubbelpartijen (let op: bij de padelcompetitie kan je tegen een mix of heren team komen te spelen, de inschrijving is “genderneutraal” behalve wanneer je je met een team inschrijft voor de damescompetitie. Hierbij ben je verzekerd van het spelen van wedstrijden tegen andere damesteams.) 

Speeldata

De speeldata voor de KNLTB Competitie Padel zijn: 13/14/15, 20/21/22, 27/28/29 september, 4/5/6 en 11/12/13 oktober 2024.

Let op, de speeldagen van de KNLTB najaarscompetitie Padel 2024 lopen gelijktijdig met de speeldagen van de tenniscompetitie. Hou hier rekening mee svp.

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om competitie te gaan spelen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier, te vinden op deze pagina, inschrijven kan tot en met 14 juni 2024. 

Let op: VOL is VOL!

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected] 

2024 najaar padel speeldata.pdf knltb-padel-competitieaanbod.pdf Inschrijfformulier_2024_najaarscompetitie.xlsx