Voorjaarscompetitie 2023

10 november 2022


Tennis en Padel

De bladeren vallen en de najaarscompetitie zit er weer op, maar we zijn al weer volop bezit met de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2023. De competitie loopt van begin april 2023 en tot eind mei 2023. Net als vorig seizoen wordt er op de vrijdagavond om de week gespeeld. Dit houdt in dat het een competitie is met 5 speeldagen. De overige competities hebben 7 speeldata. De padelcompetitie kent 5 speeldagen.

Competitieaanbod Padel

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Inschrijven voor de tennis en/of padel compeitie is geopend

Lijkt het je (weer) leuk om mee te doen aan de competitie? Download dan het onderstaande inschrijfformulier en stuur dit ingevuld weer terug naar onze competitieleider Peter Vos ([email protected]). Let op, doe dit voor 31-12-2022. Ook als je vragen hebt kun je die stellen via de mail.

inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2023.xlsx

Nieuwscategorieën