King of the Spring Padel Clubtoernooi

23 januari 2024

Beste leden,

Tennis en Padel Club De Vale Ouwe heeft inmiddels een grote schare padellers, die met veel enthousiasme een balletje slaan. Veelal met een vaste groep, of als vast duo. Om elkaar beter te leren kennen is het idee ontstaan om een intern toernooi te organiseren waarbij je niet met een vaste partner kunt inschrijven, maar wij als organisatie de koppels samenstellen die dan de rest van de week met elkaar spelen (uiteraard houden we rekening met de verschillende speelsterktes).  

Het “King of the Spring Padel Clubtoernooi” zal worden gespeeld van maandag 11 maart t/m zondag 17 maart aanstaande. De inschrijving is geopend en je kunt je inschrijven tot en met 25 februari. Je kunt je inschrijven voor 1 of maximaal 2 disciplines: Padel HD, DD, GD 17+. Voor de jeugd hebben we 1 onderdeel in de categorie tot en met 16 jaar (Dubbel en mix door elkaar).

Schrijf je in via deze link: I am the next King!

Selecteer bij inschrijving dus geen dubbelpartner maar vink het vakje "dubbelpartner gezocht" aan. Wij doen de rest. In het opmerkingen veld kun je je niveau aangeven. Vul hier eenvoudig in beginner, medium of advanced. Hier kunnen wij dan rekening mee houden. Het maakt dus niet uit of je nog nooit gespeeld hebt, net begonnen bent of 3x in de week op de baan staat, dit toernooi is toegankelijk voor iedereen!

De kosten voor deelname bedragen €10,- p.p. per onderdeel in de 17+ en €5,- p.p voor het onderdeel t/m 16 jaar.   

Wij kijken uit naar jullie deelname!  

Met sportieve groet,

Toernooi commissie King of the Spring Padel clubtoernooi

Nieuwscategorieën