Lidmaatschap

Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij Tennisvereniging de Vale Ouwe!

Je bent van harte welkom om je in te schrijven via het inschrijfformulier.

Lidmaatschap - senioren

Voor slechts € 170,00 per jaar kun je (als senior) onbeperkt tennissen én padellen.  Ook kun je profiteren van de aantrekkelijke prijzen aan onze bar. Deze lage kosten zijn mogelijk doordat de leden van de Vale Ouwe het sportpark en het clubhuis zelf beheren en exploiteren. Onze vereniging draait op enthousiaste leden, die ook werk voor de club doen. We hebben dan ook altijd de behoefte aan vrijwilligers voor bardiensten, schoonmaakwerkzaamheden, (tuin) onderhoud, commissies en voor de organisatie van diverse activiteiten voor jong en oud. Is dat ook wat voor jou? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Lidmaatschap - jeugd

Voor jeugdleden geldt vanaf 1 januari 2023 een lidmaatschapsbijdrage van € 75,00 per jaar of €100,00 per jaar inclusief 20 groepslessen en basisvaardigheden padel (zodra padelbanen gerealiseerd zijn). In het jaar dat een jeugdlid 18 jaar wordt, wordt het lidmaatschap omgezet naar een senior lidmaatschap.

Slapend lidmaatschap

€ 18,00 per jaar

Ingang en beëindiging lidmaatschap

Het lidmaatschap kan op elk moment in het jaar ingaan. Je betaalt dan slechts voor het resterende deel van dat jaar. Het is niet mogelijk om voor een aantal maanden lid te worden. Het lidmaatschap wordt jaarlijks per 1 januari automatisch verlengd. Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van dat jaar te geschieden per e-mail aan de ledenadministratie. Bij afmelding ná 1 december zal € 50,00 aan administratiekosten in rekening worden gebracht.

Wijzigen gegevens

Leden kunnen hun e-mailadres en telefoonnummer zelf wijzigen op deze website in Mijn Club of op de ClubApp. Overige wijzigingen dienen doorgegeven te worden aan de ledenadministratie.

Betaling lidmaatschapsbijdrage

De lidmaatschapsbijdrage wordt automatisch geïncasseerd na inschrijving en daarna jaarlijks in de maand maart. Door het insturen van het inschrijfformulier ga je akkoord met de incasso van de lidmaatschapsbijdrage en het inschrijfgeld.

Foto

Ten behoeve van de KNLTB verenigingspas dien je bij inschrijving een pasfoto mee te sturen (minimaal 350x 450 pixels). 

Lid worden van PLTC de Vale Ouwe?

Vul hier het inschrijfformulier in. 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem contact op met PLTC de Vale Ouwe via email [email protected].  

Ledenadministratie  

Jan van den Born
T +31 6 49985283
[email protected]